2013 m. lapkričio 15 d., penktadienis

Cake pops


Reikės:
  • 130 g kambario temperatūros sviesto;
  • 125 g cukraus;
  • 125 g miltų;
  • 1 a. š. kepimo miltelių;
  • 2 v. š. pieno;
  • 2 kiaušinių.
  Kambario temperatūros sviestą išsukame su cukrumi. Po vieną įmaišome kiaušinius. Gerai išmaišome ir dalimis sudedame miltus. Vidutiniu greičiu maišydami supilame pieną. Nepermaišome. Naudodami konditerinį maišelį arba šaukšteliu dedame nedidelį kiekį paruoštos tešlos į kepyklę. Uždengiame ir kepame 5 minutes. Iškepę bus tada, kai bus gražiai apvalūs. Išimame naudodami medinį ar plastikinį įrankį, kad nesubraižytume kepyklės.



  Atvėsiname ant grotelių arba specialaus stovo.


   Puošiame visiškai atvėsusius.





Šaltinis: "Cake - pops machine mode d'emploi" :).

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą